ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ

ΠΛΗΣΙΟΝ
ΗΣΑΠ-ΜΕΤΡΟ
ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΛΑΡΙΣΑ
ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ


Βρείτε μας στο
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Voucher κατάρτισης Κοινωφελούς Εργασίας 274 δήμων

Voucher κατάρτισης Κοινωφελούς Εργασίας 274 δήμων

Πληροφορίες

VOUCHER Κοινωφελούς Εργασίας

Πρόκειται για την γ΄ Φάση των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ στην οποία αναμένεται να ενταχθούν περίπου 20.000 ωφελούμενοι. Το νέο πρόγραμμα απασχόλησης θα έχει οκτάμηνη διάρκεια και θα απευθύνεται σε 274 δήμους της χώρας. Σκοπός είναι η προώθηση της απασχόλησης συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων, με συγχρηματοδότηση από πόρους του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους, στο πλαίσιο του Ν. 4152/2013 ως ισχύει.


Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωπρόοδος πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π συμμετέχει στα αντίστοιχα προγράμματα ( training voucher) ως πάροχος κατάρτισης προσφέροντες ποιοτικές υπηρεσίες κατάρτισης και εκπαίδευσης.


Ωφελούμενοι θα είναι οι συμμετέχοντες στο παραπάνω Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, οι οποίοι τελικά θα τοποθετηθούν σε θέσεις απασχόλησης & θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης.


Λήψη Απόφασης

Εγγραφή

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων αναμένεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου και άμεσα ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σου για τη κατάθεση των δικαιολογητικών.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού