Voucher Ανέργων & Εργαζομένων 750€
Η σωστή διαχείριση της οροφοκομίας και της υποδοχής είναι βασικός παράγοντας επιτυχίας και ικανοποίησης των πελατών σε μια ξενοδοχειακή μονάδα. Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα τμήματα συμβάλλουν καθοριστικά στη διατήρηση υψηλών προδιαγραφών καθαριότητας, ασφάλειας και εξυπηρέτησης.
Στόχος Προγράμματος
Το πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις διαδικασίες του housekeeping (οροφοκομίας) και της reception (υποδοχής), εξοπλίζοντας τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου.
Διάρκεια
80 ώρες
Κόστος
135€
Θεματικές Ενότητες
Εκπαίδευση Οροφοκομίας:
- Οργάνωση και λειτουργία του τμήματος
- Καθήκοντα και αρμοδιότητες προσωπικού
- Εξοπλισμός και προετοιμασία για καθαριότητα
- Διαδικασία καθαρισμού δωματίων
- Διαχείριση και φύλαξη λινών
- Προδιαγραφές ποιότητας και αποδοτικότητας
Εκπαίδευση Υποδοχής:
- Οργάνωση και λειτουργία του τμήματος
- Διαχείριση θυρωρείου και τηλεφωνικού κέντρου
- Σχέσεις με τους πελάτες και εξυπηρέτηση
- Θέματα προσωπικού και επαγγελματικής συμπεριφοράς
Ασφάλεια & Υγεία σε Τμήματα Καθαριότητας:
- Μέτρα προστασίας εργαζομένων
- Εργονομία και πρόληψη τραυματισμών
- Κίνδυνοι κατά την εργασία και αντιμετώπιση
- Σήμανση ασφαλείας & Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)
- Παγκόσμιες καλές πρακτικές καθαριότητας
- Πρακτικές ασκήσεις και εφαρμογές

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
You might be interested in
-
Beginner
-
273 Students
-
0 Lessons
-
Beginner
-
273 Students
-
0 Lessons
Προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
150 Ώρες
-
250 Ώρες
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε άμεσα για νέα προγράμματα και άλλα νέα
Παραρτήματα
Λάρισα
Καλέστε μας
Κύπρου 24-28, 41222
Fax
Αθήνα
Καλέστε μας
Ακαδημίας 98-100, 10677 (Eντός στοάς, 1ος όροφος)
Fax
Θεσσαλονίκη
Καλέστε μας
Ελ. Βενιζέλου 24, 54624 (Κέντρο)
Κόρινθο
Καλέστε μας
Πατρών 44, 20100
Fax