Preaload Image

Voucher Ανέργων & Εργαζομένων 750€

Η σωστή διαχείριση της οροφοκομίας και της υποδοχής είναι βασικός παράγοντας επιτυχίας και ικανοποίησης των πελατών σε μια ξενοδοχειακή μονάδα. Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα τμήματα συμβάλλουν καθοριστικά στη διατήρηση υψηλών προδιαγραφών καθαριότητας, ασφάλειας και εξυπηρέτησης.

Στόχος Προγράμματος

Το πρόγραμμα παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις διαδικασίες του housekeeping (οροφοκομίας) και της reception (υποδοχής), εξοπλίζοντας τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου.

Διάρκεια

80 ώρες

Κόστος

135€

Θεματικές Ενότητες

Εκπαίδευση Οροφοκομίας:

  • Οργάνωση και λειτουργία του τμήματος
  • Καθήκοντα και αρμοδιότητες προσωπικού
  • Εξοπλισμός και προετοιμασία για καθαριότητα
  • Διαδικασία καθαρισμού δωματίων
  • Διαχείριση και φύλαξη λινών
  • Προδιαγραφές ποιότητας και αποδοτικότητας

Εκπαίδευση Υποδοχής:

  • Οργάνωση και λειτουργία του τμήματος
  • Διαχείριση θυρωρείου και τηλεφωνικού κέντρου
  • Σχέσεις με τους πελάτες και εξυπηρέτηση
  • Θέματα προσωπικού και επαγγελματικής συμπεριφοράς

Ασφάλεια & Υγεία σε Τμήματα Καθαριότητας:

  • Μέτρα προστασίας εργαζομένων
  • Εργονομία και πρόληψη τραυματισμών
  • Κίνδυνοι κατά την εργασία και αντιμετώπιση
  • Σήμανση ασφαλείας & Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)
  • Παγκόσμιες καλές πρακτικές καθαριότητας
  • Πρακτικές ασκήσεις και εφαρμογές
4-min
Εκπαιδευτικό επίδομα
Επίδομα 750€ 750€
Διάρκεια
150 ώρες

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

You might be interested in

Προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν