Ο υπάλληλος επισιτιστικού τομέα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμπειρία των πελατών σε χώρους εστίασης και φιλοξενίας. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την εξυπηρέτηση πελατών, την οργάνωση του χώρου και τη σωστή διαχείριση των επισιτιστικών υπηρεσιών. Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις βασικές λειτουργίες των επισιτιστικών επιχειρήσεων, τις αρχές υγιεινής και τις τεχνικές αύξησης πωλήσεων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.
Διάρκεια
80 ώρες
Κόστος
135€
Θεματικές Ενότητες:
Λειτουργίες Επισιτισμού
-
Εισαγωγή στις επισιτιστικές επιχειρήσεις
-
Οι εργαζόμενοι στα επισιτιστικά τμήματα
-
Το εστιατόριο
-
Είδη γευμάτων
-
Σερβίροντας τους πελάτες
-
Γενικοί κανόνες υγιεινής
Τεχνικές Αύξησης Πωλήσεων
-
Καταναλωτικές συνήθειες
-
Συνήθεις προσδοκίες – ανάγκες πελατών
-
10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους πελάτες σας
-
Χαρακτηριστικά του καλού πωλητή
-
Χρήσιμα tips για τις πωλήσεις
- Course Management
- Communication and Collaboration
- User-Friendly Interface
- Educational Institutions
- Businesses and Organization
- Individual Learners
- User-Friendly Interface
- Robust Course Management Capabilities
- Effective Communication and Collaboration

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
You might be interested in
-
Beginner
-
273 Students
-
0 Lessons
-
Beginner
-
273 Students
-
0 Lessons
-
Beginner
-
273 Students
-
0 Lessons
-
Beginner
-
273 Students
-
0 Lessons
Προγράμματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
-
400 Ώρες
-
140 Ώρες
-
80 Ώρες
-
80 Ώρες
Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε άμεσα για νέα προγράμματα και άλλα νέα
Παραρτήματα
Λάρισα
Καλέστε μας
Κύπρου 24-28, 41222
Fax
Αθήνα
Καλέστε μας
Ακαδημίας 98-100, 10677 (Eντός στοάς, 1ος όροφος)
Fax
Θεσσαλονίκη
Καλέστε μας
Ελ. Βενιζέλου 24, 54624 (Κέντρο)
Κόρινθο
Καλέστε μας
Πατρών 44, 20100
Fax