Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ στηρίζει τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ευρωπρόοδος , πρωτοπόρος στο χώρο της εκπαίδευσης-κατάρτισης-πιστοποίησης,  στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί κάθε χρόνο, στηρίζει τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεκριμένα :

«το  ποσό του ενός (1 €) ευρώ για κάθε πλήρη on-line αίτηση συμμετοχής ανέργου στο πρόγραμμα VOUCHER 2014  που θα πραγματοποιηθεί μέσω της σελίδας της https://www.europroodos.gr/formaendiaferontos.php καθώς και το ποσό των δέκα (10 €) ευρώ για κάθε άνεργο που θα επιλεγεί από το Υπουργείο Παιδείας  για την παρακολούθηση του προγράμματος στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΒΔΜ) ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ για χρονικό διάστημα ένδεκα μηνών και συγκεκριμένα από 01/09/2014 έως 31/07/2015, θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού για την ενίσχυση του έργου του»

Συμπληρώνοντας την αίτηση ενδιαφέροντος για τα νέα VOUCHER
βοηθάς και εσύ τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ’ αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.