Αντικείμενο | Χρόνος | Κόστος |
---|---|---|
Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα |
- Λειτουργίες Επισιτισμού
- Εισαγωγή στις επισιτιστικές επιχειρήσεις
- Οι εργαζόμενοι στα επισιτιστικά τμήματα
- Το εστιατόριο
- Είδη γευμάτων
- Σερβίροντας τους πελάτες
- Γενικοί κανόνες υγιεινής
- Τεχνικές Αύξησης Πωλήσεων
- Καταναλωτικές συνήθειες
- Συνήθεις προσδοκίες – ανάγκες πελατών
- 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους πελάτες σας
- Χαρακτηριστικά του καλού πωλητή
- Χρήσιμα tips για τις πωλήσεις